Hálás latin szuka
Na a lényeg: ami rossz az autóban, hogy kevés a teljesítmény. 1.4 8v. 4-5 személlyel már döcögős... hátul nem elég nagy a hely. Ez valószínű az igen nagy csomagtartó miatt van, de mindegy. A hely kicsi hátul, és tolatáskor hátra nézni felesleges, mert semmit sem látni. A váltó hidegen kissé nehézkesen kapcsolható, melegen ok. És ami jó, hogy rendkívül megbízható, kényelmes, normális a fenntartási költsége, és szerintem szép. Fogyasztása átlagos.
- Igazság szerint nem sokat kell ide írnom! Egyszer az elektromos ablakemelő mechanikai részénél akadt probléma, (sufniban otthon 15 perc alatt megoldottam), vezetőoldali ajtózárban a stift eltört, 5 perces munka, alkatrész 800 kemény magyar forint volt. A kerékcsapágyakat cserélni kellett (elsőket), hátsókat is lassan kell. És még egy hiba volt, ami nem is hiba. Az előző tulaj olyan balf**sz volt, hogy a gyertyapipákat fogóval tépte le a gyertyákról. Az ív meg áthúzgált a testre, és rángatott az autó. 1 hónap után jöttek rá a gondra. Ennyi. Szerintem ez figyelemre méltó, egy már lassan 12 éves autótól!!!
Egyszer motordiagnosztikára vittem a szekszárdi vw.-hez.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | astra | Következő autója? | seat cordoba/Leon |