Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba 1.4 MPI

A megbízható 1.4 60 LE Seat Cordoba

Nagyon szeretem az autót!A megjelenés figyelemfelkeltő.A belseje a fedélzetikompjuter nagyon sirály.Mint ha egy luxus autóban ülnék.A csomagtere hatalmas 500 liter.Lehajtott ülésekkel már hatalmas,de a pakolhatósága nem jó!Nagyobb cuccok nem férnek el benne rendesen!Az ülések kényelmesek és hosszú az ülőlap.A menettulajdonsága jó,jól húz.Az autópályán is jól megy az 1.4 60 le motor!130km-nél sem hangos.Ez az autó viszonylag olcsón beszerezhető!De az alkatrészek ára már nem az.A vezetés nagyon jó,de a váltót nehéz betenni 1-be,de a 2,3,4,5 az nagyon pontos.Én az autónak 3 tulajdonosa vagyok!Az egész autót kéne már fényeztetni!A tetőről hámlik a festék,de viszont nem rozsdál.A z autó nagyon karcos,nem tudom mit csináltak az autóval.Se csak közerről látszik,viszont messziről nem lehet látni.Az autón nagyobb kerekek vannak 185/65r14 gumi.Ezzel a gumival magasabb az autó.A Volkswagen motorral még semmi bajom nem volt!Nagyon szeretem mer jóformán soha nem romlik el.Az autót legfőként munkába járásra,horgászásra használom.

- A kipufogó kilyukadt,cseréle szorul.100 ezer forint!Active-széntartály cserélve lett.A fedálzetikompjuter elmegy.(tipus hiba)200 ezer forint!A belső kilics eltőrt.(4000 ezer forint.A kipufogóleömlő csonk is megadta magát,és még a labdaszonda is megadta magát

A Seat szakszervizbe hordom az autót!Drága,de precízen dolgoznak.1 óra 7000 ezer forint.

Kisebb hibáknál viszem csak el maszek szerelőhöz,de csak profihoz,aki tudja hogy mit csinál!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Előző autója? Suzuki Swift Következő autója? Seat Cordoba,csak az újabb generáció.
Verdikt (8.3/10)

Seat Cordoba 1993