Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba 1.6 sportline

A Latin szerelő

A harmadik autóm volt egy swift 1.3 glx után.Nagyon harapott a 75 ló ellenére.Sógor vette újonnan,aztán elpasszolta nekem,így megvolt az előélete.Nagyon büszke voltam rá!Szép volt a forma,WV termék,csajozós gép!Aztán mikor elkezdtek jönni sorra a meghibásodások,akkor felébredtem,és elszálltak az illúzióim!Nem véletlenül hívták a régebbi tesztekben "latin szerelőnek"!Spanyol divatgép ez nem WV!A Póló classic amiről koppintották kicsit komolyabban össze van rakva!A motor valóban nem rossz,nyúzható,de hát a többi az bosszúság!A termosztát elment télen így nem volt fűtésem,pedig kellett volna az újszülött fiam miatt! Akkor kiborult a bili!Beszámíttattam egy új renault thaliába.1.5 dci,82 lóerő,sokkal jobban megy mint a cordoba,és takarékosabb(4.5 l/100 km)!!!Két és fél éve hajtom,110000 km -nél tartok,és nagyszerűen teszi a dolgát!A Cordoba a nyomába sem ér megbízhatóságban,pedig lenézi mindenki a thaliát!A Seat pedig az egekig van magasztalva,de az igazság az,hogy kétféle ember van: aki még nem,és aki már kiábrándult a Seatból!Egyre többen vannak az utóbbi táborban!Ezt több Seatos ismerősöm is alátámasztja a seat többi típusaival kapcsolatban is!!!!

- kuplungbovden elszakadt60000 körül,lamdaszonda 90000 körül,biztonsági övfeszítő az anyósülésnél,ablaktörlő elektronika bármikor elindította az ablaktörlőt,infocenter zárlat,a biztosítékok álandóan kirázkódtak egy idő után,termosztát elment 100000-nél télen nem volt fűtésem egy újszülöttel a hátsóülésen!(Ez tette be a kaput!)

Seat óbuda,Porsche Győr,magánszakik

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001