Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba 1.6 Sportline

A fehér villám...

A formájába szerettem bele.2006. május 25-én vettem meg az autót, akkor még teljesen gyári állapotban volt,46000 kilométerrel.Az autót Budapesten vettem és elég ramaty volt a lengéscsillapítója és a hátsó dob is jukas volt de én láttam mi rejlik benn. Elkezdődött az átalakítás először kapot egy sport futóművet és egy komplett sportkipufogó rendszert, ezután egyik kiegészító hozta magával a másikat...
A motor nagyon nyomatékkos és persze az átalakításoknak köszönhetően ez hatványozottan igaz.
Mit mondjak lóerőben lehetne több de ezt a lóerő hiányt pótolja a nyomaték.Negyed mérföldön vagy akár lámpától-lámpáig elég nehéz megszorítani.Nem egy rakéta de sok mindenkinek tudok meglepetést okozni vele...
Eddig iszonyatosan sokat foglalkoztam és alakítottam a motoron.Volt már hengerfej átalakítás, síkolt blokk és sportvetérmű tengely is helyet kapott a motorban.Jelenleg 127 lóerő és 200Nm körül mozog a teljesítmény...
0-ról 100-ra 9.02 másodperc alat gyorsul az nem is rosz a gyári értékekhez képest!
Meg vagyok elégedve az autóval, kitünű tuning alapnak bizonyult!

- lamdaszonda

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001