Autók » Seat » Cordoba (1993-2002)

Cordoba 1.6 75 Sportline

75 lovas "sportautó"

Annak ellenére,hogy még vannak gondjai (az előző tulajdonossal elbeszélgetnék) imádom, a családom, és a baráti társaság is imádja! Formája gyönyörű!
A motor hihetetlen, tényleg nagyon megy annak ellenére hogy csak 75 LE! 4 személlyel, csomagokkal is húz!!!!! Én 180ig mertem neki nyomni,de még volt benne! ennyit a gyári végsebességről...
A fogyasztása változó: ha nyomd neki és kiautózod ami benne van akkor zabál, ha a kényelmes vezetést választod, akkor csak kóstolgatja a benzint! A váltó kicsit fura, bár lehet hogy csak az enyémnek van gondja!!! Ha 1esben kicsit elrúgom neki akkor a kettest recsegven veszi be, illetve néha a hátramenetet is pedig ki van nyomva rendesen a kuplung!
Én a kényelemre sem panaszkodhatom, elég gyakran ülnek öten a Seat autóba! Mivel én nem vagyok nagy növésű eléggé előrehúzott üléssel vezetek, ezért mögöttem hatalmas a hely, de a jobb oldali hátsó utas sem szokott panaszkodni! Az ülései 60:40 arányban dönthetők, amit elég gyarkran kihasználok amikor ballagási tablót szállítok vele a 80x120 cmes tabló kényelmes belefér!!! Hátra bemászni (2 ajtós) kicsit nehéz bár a fiatalságnak ez nem gond!!
Én imádom,minden kis hibájával együtt, és nehéz szívvel válnék meg tőle, nem is adom el még egy jódarabig....

- nem mutatta a külső hőmérsékletet az infocenter, még most sem szól benn a magnó(csak a rádió működik), bal oldali ajtó zár meghalt (csak távirányítóval lehet nyitni) az indítás, és a rablásgátló meghülyült(kiszedve!!!!!!!!!!!!)

Topp Cars Szentlőrinc

Fenntartási költség (6) Évjárat 2000
Előző autója? Fiat Uno Következő autója? Nem mostanában lesz, de biztos,hogy SEAT!
Verdikt (7.5/10)

Seat Cordoba 1993