Zöld törpe
Ideális városi kisautó, a nejem imádja, a lányaimnak cukorfalat. Számtalan alkalommal előfordul, hogy idegen emberek, férfiak és hölgyek is megkérik, hogy had nézhessék meg, és mondjunk róla pár szót.Most 7 éves korában is gyönyörűen mutat a metálzöld színében. Sajnos ritka típus,ezért a szervízben nem ismerik, és nincs hozzá semmi.Annak idején, mi balga lelkek rendeltünk hozzá szép gyári üléshuzatot, hogy miért azt nem tudom józan ésszel megmagyarázni, de alig 4 ,azaz négy hónap alatt megérkezett...Egy alkalommal cserbenhagyott minket, elromlott a fesszabályozó, az ötödik szervízben már meg is találták a hibát, a többieknek lövésük sem volt a dologhoz. Autózni a városban szuper, parkolni isteni, és bevásárláshoz is elegendő. Ha jól viselkedem, megkapom egy kicsit, nekem toledom van, de ezzel is élvezet az autózás. Fenntartása olcsó, s mivel kevéssé ismert, nem egy tucatautó. Lecserélése szóba sem jöhet, félek inkább én kerülnék sorra.
A fentiek óta 5 év telt el, a kocsi továbbra is családtag, a nagyobbik lányom is már megtanult rajta és vele vezetni, hallani sem akarnak a csajok a cseréjéről.
Tavaly nagy levegőt véve rakattunk bele egy tuti napfénytetőt, kicsit tartottam tőle de sikeres volt a manőver.A kis törpe most már l2 éves, de immár az elmúlt 5 évben semmi meghibásodása nem volt. Folyamatosan garázslakó, vicces, de még mindig előfordul, hogy új kocsinak nézik. Lehet hogy ez egy időtálló forma?
- elektromos ablak, fesszabályozó, főtengelyszimering,központi zár,izzók
seat ricskó
Eller szervíz Pécs