Gyengeerős
Menni azt nagyon tud- harap, robban, ugrik, meg ilyenek. A probléma a tartóssággal van- mások szerint is. Először a henger-blokk(vagy mi, nem tudom mitől megy egy autó) ment tönkre. Nem egyik napról a másikra, hanem szép lassan. Hónapokig panaszkodtam a szervízben hogy ronda a hangja, kihagy a motor, füstöl, sokat fogyaszt. Ez azonban nem nagyon érdekelte őket, azt válaszlták, hogy ki tudja mit tankolok bele. Szóval egyszer csak fogyni kezdett a víz.
Bevittem-megnézték. Kérdeztem- Mikor lesz kész? Jövő hét.-mondták. Két hét eltelt. Semmi sem történt. Három hét múlva kérdetrem- Mi baja? Nem tudjuk.-mondták. Miért?- kérdeztem. Nem kaptunk "szétbontási engedélyt" a Porsche Hungáriától- mondták. Garanciánál ez így megy.- mondom én.
KÉT HÓNAP alatt meg is csinálták. EGY HÓNAPOT jártam vele, majd remegni kezdett az egész autó. Éppen kötelezőre vittem, megnézték-kitisztították a felnit. Már nem remeg.-mondták. Még mindíg remeg.-mondom. Megint bevittem. Kuplung tárcsa szétment-mondták. Miért?-kérdeztem. Ehhez a nyomatékhoz ez a kuplugtárcsa gyenge, ki kell cserélni.-monták. Úgyis be kell hozni mert gyári visszahívás van. Lendkérék(?) szériahiba.-mondták. Otthagytam, megcsinálták. Kuplungtárcsa nem garanciás, még ha alulméretezett is-mondták. 90.000 Ft.-én fizettem. Most már tényleg nem remeg, tuti, kipróbáltuk.-mondták. De remeg, mindegy, most már így marad.-mondom én.
Amúgy szeretem, tudja Isten, miért
- Henger-blokk, vagy mi. Nem akarok érteni hozzá. Szóval egyszerűen szétrepedt, 2 hónapig csinálták
- Kuplungtárcsa K.O
Eger