Fenevad Seat TDI a teljesítmény más! 180LE
2013.03.17
Motorikus probléma nem volt vele semmi az ég világon a szokásos szervizeken kívül és a kopó alkatrészeken kívül nem volt probléma.
Lassan 180000KM lesz benne és alig füstöl nem mondanám hogy kímélve van hidegen nincs rúgva de városon kívül lendületesen autózok vele ezért is fogyaszt 7L de a 17-es kerekek is közre játszanak a fogyasztásban és a sportos vezetési stílus.
Vannak rajta apróbb változások:Szoftver tuning , Sport légszűrő, Sport kipufogó , SprinBooster gázpedál tuning zseniális termék föl tépi az aszfaltot az autó olyan nyomatékba benne hogy iszonyat 6-ba 100-ról pl 180ig nagyon gyors 200ig hamar felmegy vége 220 körül van kanyarokban nagyon jó lehet terelgedni KB 170-180LE nyomaték 400NM körül van bődületes erő van benne. Külsőleg elegáns grafitszürke szín kromok FR logó mert hát teljesítménybe igencsak ott van jobban megy mint egy gyári FR (próbáltam gyárit nem megy így mint ez ) Tehát összességében egy nagyon jó autó minden tetszik benne az ülés főleg ami sport és nagyon jól tart jól felszerelt ülésfűtést kivéve minden benne van . Nem tervezem eladni ilyen jót nem találok még egyet természetesen Alteát egyszer majdnem eladtam de szerencsére nem egy FR lett volna helyette de nagy szerencse hogy meghagytam még egy ilyen jót nem fognák ki nincs is nagyon normális eladó tehát marad még pár évig. Nem nagyon van vele ellenfél persze 3.0TDI meg a nagyobb BMW-k már nem versenytársak más kategória 2.0 kategóriába nagyon jó:)
2014.12.21 update
Időközben kapott egy ültetést KW Variante 1 állíható futóművel , kapott egy FR kormányt kapott egy első toldat és egy ülésfűtést a KM-ek szépen mennek bele ő sem lesz fiatalabb de megkapja a törődést .Kisebb apróságok előfordulnak de összességében jó autó jövőre lesz 8 éve hogy nálunk van hihetetlen gyorsan eltelt az idő de a formája egy cseppet nem vesztett a fényéből mai napig az egyik legszebb családi autó .
- Amire költeni kellett futómű rossz utak illetve a 17-es kerekek miatt drágább kiadás nem nagyon volt csak a kuplung de az is kibírt 190 ezer KM-t tuningolt motorral teljesen jó .. turbó is volt egy időszak hogy leállt többször ki lett tisztítva azóta jó .
SEAT ricskó pécs,Vörös autóház pécs
Maszek
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Cordoba | Következő autója? | Altea 2.0CRTDI Sport de még marad ez egy darabig |
Verdikt | (9.1/10) |