Autók » Seat » Altea (2004)

Altea 2.0 PDTDI Stylance DSG

DSG a legjobb!

Remek autó!!!

Bár minden autónak van jó és rossz tulajdonsága. Lássuk ezeket az Én szemszögemből:

Ami nem tetszett:
- Magasított padlós csomagtartó:
Az eredeti ötlet nagyon praktikus, de sajnos nem tudtam kihasználni. Mindíg problémám volt a bepakolással nagyobb csomagok esetén. Nem szerettem.
- Műagyag mindenhol:
Elég olcsó műanyagok használata. Kopogós, olcsó hatású. Lehetett volna kicsit igényesebb.

Ami tetszett:
- Dinamikus kiváló fogyasztású motor:
Megbízható, sose hagyott ott sehol. Nagyon jól gyorsul és 5,5-6 liter körül fogyasztott. Nem fogyasztja az olajat,nem világít a motorkontroll lámpa. Többször voltam vele külföldön is probléma nélkül.
- Tágas variálható belső tér:
A tologatható hátsó ülés nagyon jól kihasználható a mindennapokban. Komfortos ülések hosszú úton is.
- Stabil futómű, jó fékek:
Mindíg nagyon úton van. Hihetetlen stabil az ESP-vel. Sosem csúszott meg kanyarban és mindíg ott állt meg, ahol kellett.
- DSG automata váltó:
Ezt nem lehet leírni. Használni kell. Kényelem felső fokon. A legnagyobb autógyártók is megirigyelhetik ezt a technikát. Csodálatos!

- Lengőkar első szilentek (javítás kb 15000.-) - Ülésfűtés vezetőoldal (javítás kb 15000.-) -

Ferihegy Autó Kft. márkaszervízFelkészült családias segítőkész csapat. Nem lehúzni akarnak.

Az ülésfűtést magam javítottam.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Megbízhatóság (8) Vezetett km 42000