Autók » Seat » Altea (2004)

Altea 2.0 TDI

A megbízható SPORT AUTÓ!

6 évig megtartom úgy gondoltam mikor elindultam autót venni. Ezidáig 15 autóm volt 94 óta ,s nem mondhatom magam márkahűnek. Jelenleg is van egy GOLF V 1.6b autóm s ezen felbuzdulva úgy döntöttem csak konszern autót vagyok hajlandó vásárolni.A kereskedésben elhittem , hogy talán jobb autót is veszek mint a vw hiszen ez az autó a sport a konszernen belül.
Az első 10.000 km - olajfogyasztás nincs - fogyasztás 7 - az 5 L elképzelhetetlennek tartom , hibák nincsennek.
Golfozni golfot vezetni jó tökéletes érzés , a SEAT - nak csak a motorja jó az összes többi dolog jó de nem tudom miért nem tudom leírni miért de nem tökéletes.
Úgy gondolom minden nézőpont kérdése s Én is abba a hibába estem mint nagyon sokan, 1M -al olcsóbban vettem autót s azt várom , hogy hozza a Golf szintet.
HA az ALTEÁRA gondolok s a tulajdonságaira , akkor azt kell , hogy mondjam van egyénisége .
Kicsit idegesítő a felhasznált anyagok minősége , a hangzavar , a gyári könyöklő használhatatlan ,kicsit zörgő elemek, nagyon paraktikusak a rekeszek , kényelmes ülések , pontos váltó , futómű.

Próbáltam rákeresni de nem igazán találtam a neten valós adatokat - szerintem a végsebessége egy csöppet kevés - a Golf V népitéletében a Golfot becsmérelik a régi konstrukcióju motor miatt de az elmegy 210 -g.
Az ALTEA éppen tudja a 210-et 140Le-s motorral szerintem gyenge - a kereskedő állítása szerint 220-nál gyorsul ...
Komolyan mondom engem brutálisan zavar , hogy végre a mezei Golf az alteát megfogja. Tudom fogyasztás és a gyorsulás nem ugyanaz de 180- tól nem mondanám erőssebbnek az ALTEÁT.
A GOLF-ot felraktam úgy a népítéletbe , AZ AUTÓ s meg is marad. a SEAT A megbízható SPORT-os AUTÓ nevet kapta tőlem.

Ezidáig : Az autóban 12.000 km van - 1.6b ne is próbáljon versenyezni. A kipörgésgátlóm nagyobb gázpedálmodulatra villog akár 3 -ban is. Szóval megy. Elnézést a kereskedőtől 220 lazán.
Szerintem most járatódott be - de úgy érzem mintha a vezérlés is átállt volna mert rettenetesen harap.
IMÁDOM::), Mostantól Sport Autó

- apróbb mütyürök , amelyek csak idegesítik az embert. (belső világítás kapcsoló , 5. ajtó ütköző letört)

Franco Debrecen Nagyon Szuper

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007