Autók » Seat » Altea (2004)

Altea 2,0 PDTI

10000km

Az autó vásárlásának anyagi korlátai voltak,azért lett Seat mert ennyi pénzért ez oksa!Mellesleg más gyártók nem adnak ennyi extrát mert komolyan ebben minden benne van!!!Had´ ne soroljam...Viszont az olcsóságnak árai is vannak!!Ezek jönnek most:Belső tér,Na itt a tervezőt meg kéne korbácsolni kopogós rendkívül kemény műanyagokat alkalmazott háát enyhén fogalmazva szinte már majd a csúnyaság határán van!A közép konzol nincs befelyezve a váltóig elnyúló részen van 1un. kapaszkodó???Na ez mintha itt se lenne mert nem használható!A sebváltó előtt 2db pohár tartó,csak még azt a formályú alakú poharat nem találták ki amit ide lehetne helyezni!!Sem üdítős sem más egyéb kereskedelemben kapható palackot NEM lehet bele rakni!Egyébiránt itt a műanyag sorjás az össze illesztésnél,(Szégyelje magát a gyártó)
Tovább a könyök támasz sajna csak díszként szolgál,menet közben felejtsd el a használatát mert nem a kar pihentetését szolgáltatja csak úgy ott van!Az ajtókban lévő tartók térkép zsebek elég praktikusak,viszont ide sem lehet elhelyezni semmilyen palackot!!Elöl iszonyatos nagy a tér nincs bezátság érzetem hátul mégjobb 2méteres barátom úgy űl,hogy még közel 10cinti hey van az elsőülések s a térde között!!Csomagtartó,(Sirály)minden elfér külön említeném a kalp tartó alatti kis rekeszeket nekem nagyon bejött sok kis apróság elfér itt!Oldal zsebek itt is funkciójuknak tökéletesek!Van itt egy dolog amit érdemes említeni!/a hátsó ülés sor előre húzható igy növelhető a csomagtér!-ügyes meg oldás-
Külső:SZÉP.Ezzel talán be is felyezném mert ebben hiba nincs nagyon elvan találva az elejétől az oldaláig ivelő karosszéria ami az az autó kűlcsínyét adja rendkívül desing-nos!!PIROS PONT érte!!!
A váltó:Tökélets precíz iszonyatosan pontos nagyon könnyen szabályozható!!!!!
A motor:2literes pdti szuper visszi a 1.5tonnát ahogy kell,1szavam sincs!!!!
A futómű:Nagyon feszes túl sportos,magyarországi utakon nem előnyös hisz a kerekek szinte az autó karosszériájára viszik a rezonanciát ez által növelik a belsőzaj szintet!
Még említeném a 10000km alatt tapasztalt furi dolgokat-rádio na nagyon nem jól szol elveszti a csatornákat meg ilyesmi
A fedélzeti compuuter...hm..tele tankoltam 790km mehetek vele mutatja Ő,ám mentem vele65kmert erre 800 at mutat gondoltam ez termeli a gázolajat???!
NO össze foglalva.:Jó választás volt,agép belseje sok kívánni valót hagy maga után!!De a motor s a váltó az fenominális!
Kaja.:Kicsit szerintem szereti a pocakját a gyári adatok Nem igazak 7-8bol jövökki vegyesen

- Még nem romlott el semmi,de kisebb nagyobb nyűgök elő fordultak!!

Még nem volt

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008