10000km
Az autó vásárlásának anyagi korlátai voltak,azért lett Seat mert ennyi pénzért ez oksa!Mellesleg más gyártók nem adnak ennyi extrát mert komolyan ebben minden benne van!!!Had´ ne soroljam...Viszont az olcsóságnak árai is vannak!!Ezek jönnek most:Belső tér,Na itt a tervezőt meg kéne korbácsolni kopogós rendkívül kemény műanyagokat alkalmazott háát enyhén fogalmazva szinte már majd a csúnyaság határán van!A közép konzol nincs befelyezve a váltóig elnyúló részen van 1un. kapaszkodó???Na ez mintha itt se lenne mert nem használható!A sebváltó előtt 2db pohár tartó,csak még azt a formályú alakú poharat nem találták ki amit ide lehetne helyezni!!Sem üdítős sem más egyéb kereskedelemben kapható palackot NEM lehet bele rakni!Egyébiránt itt a műanyag sorjás az össze illesztésnél,(Szégyelje magát a gyártó)
Tovább a könyök támasz sajna csak díszként szolgál,menet közben felejtsd el a használatát mert nem a kar pihentetését szolgáltatja csak úgy ott van!Az ajtókban lévő tartók térkép zsebek elég praktikusak,viszont ide sem lehet elhelyezni semmilyen palackot!!Elöl iszonyatos nagy a tér nincs bezátság érzetem hátul mégjobb 2méteres barátom úgy űl,hogy még közel 10cinti hey van az elsőülések s a térde között!!Csomagtartó,(Sirály)minden elfér külön említeném a kalp tartó alatti kis rekeszeket nekem nagyon bejött sok kis apróság elfér itt!Oldal zsebek itt is funkciójuknak tökéletesek!Van itt egy dolog amit érdemes említeni!/a hátsó ülés sor előre húzható igy növelhető a csomagtér!-ügyes meg oldás-
Külső:SZÉP.Ezzel talán be is felyezném mert ebben hiba nincs nagyon elvan találva az elejétől az oldaláig ivelő karosszéria ami az az autó kűlcsínyét adja rendkívül desing-nos!!PIROS PONT érte!!!
A váltó:Tökélets precíz iszonyatosan pontos nagyon könnyen szabályozható!!!!!
A motor:2literes pdti szuper visszi a 1.5tonnát ahogy kell,1szavam sincs!!!!
A futómű:Nagyon feszes túl sportos,magyarországi utakon nem előnyös hisz a kerekek szinte az autó karosszériájára viszik a rezonanciát ez által növelik a belsőzaj szintet!
Még említeném a 10000km alatt tapasztalt furi dolgokat-rádio na nagyon nem jól szol elveszti a csatornákat meg ilyesmi
A fedélzeti compuuter...hm..tele tankoltam 790km mehetek vele mutatja Ő,ám mentem vele65kmert erre 800 at mutat gondoltam ez termeli a gázolajat???!
NO össze foglalva.:Jó választás volt,agép belseje sok kívánni valót hagy maga után!!De a motor s a váltó az fenominális!
Kaja.:Kicsit szerintem szereti a pocakját a gyári adatok Nem igazak 7-8bol jövökki vegyesen
- Még nem romlott el semmi,de kisebb nagyobb nyűgök elő fordultak!!
Még nem volt
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |