Gyors mackóúr
Rossz: Ha elromlik benne valami vagy cserélni kell esetleg az elég zsebbenyúlós (pl. els? szilentek 40.000.-64.000.-)! Szerencsére ritkán romlik el benne bármi is. Nehézkesen lehet vele tolatni és az orra felé is nehéz el?re látni, mert magasan vannak az ablakai és ráadásul függ?leges vetületben igen kis felület?ek (pl. piros lámpánál kb. egy autónyival hátrébb kell megállni, hogy lásd azt). Vezet??lés pozícójának a beállítása sem teljesen tökéletes, mivel ha az én 180 cm-es méretemhez kényelmesen be akarom állítani, a térdem 10- 20 mm-re van a m?szerfaltól, ráadásul ez komolyabb ütközésnél komoly térdsérüléshez is vezethet. Az ablak mozgató kapcsolók buta helyen, középen vannak (9.3-okban már az ajtókon). Nagy sebességnél hirtelen kormánymozdulatra nagyon "belibeg".És még egy kis bosszantó butaság: minden bels? kapcsoló, ablakemel?-kapcsoló meg van világítva, de pont a bels? világításkapcsoló nincs megvilágítva. Érthetetlen!!
Jó: A turbós megy mint a fene (185 LE) és barátságos a fogyasztása városban is ( 10-11 l) közepes, de lendületes vezetési stílusban. A nem turbósoké tudomásom szerint 12.5-13 l körüli. Nagyon kényelmes, csendes, MEGBÍZHATÓ autó. Jól felszerelt, igényes, komoly gép. Szépen szól a gyári hifi. Összességében ajánlani tudom minden korosztálynak!
- Bal hátsó ablakemel?nél kábelszakadás, els? silentek, rückwerz-kapcsoló csere (nem mindíg kapcsolta be a tolatólámpákat).
Változó
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Lancer | Következő autója? | Alfa GTV,Mitsubishi Eclipse, Audi A4,VW Passat-még nem tudom |
Verdikt | (5.2/10) |