Autók » Saab » 900, 9-3 (1993-2002)

900, 9-3 900 SE 2.5 V6

Fehér elefánt

Előrebocsátom, 120-as Skodából ültem át. Tehát erősen elfogult vagyok, második autóm. Nagyon tetszik a 2.5 ereje, autópályán talál igazán magára és nem jön zavarba 200 felett sem. Nagyon kényelmes, bár a fordulékonysága és parkolhatósága nem a legjobb. cserébe hatalmas csomagtér, 170Cmes szekrény lehajtott hátsó ülésekkel befér. Megy, eddig mióta nálam van, ablakmosót, benzint és hűtővizet kért, mást nem nagyon... Elégedett vagyok, de drága autó - igaz, ad is élményt a pénzemért. Amennyiért venni lehet egy ilyet, megéri, amennyiért fenntartani, az már pariban van.

- Eddig <koppkopp> csak ilyenek: Beltér kapcsoló, hamutartó fedél, kürtgomb, napellenző meg a nem gyári CD váltó

Polar Mobil

Fenntartási költség (3) Évjárat 1993