Autók » Saab » 900, 9-3 (1993-2002)

900, 9-3 2.0

fapados légitársaság

Hát én egy 9000-esb?l ültem át, és az 2.3-as turbós volt, és imádtam. Szóval számítottam rá, hogy ez másmilyen lesz, de ekkora csalódást...
Jó, a kétliteres szívómotor nem egy er?m?, de legalább szép finoman jár. De ezen kívül? A váltó szörny?, a kuplunggal lehet vádlira gyúrni a dugóban, volt kapcsoló, ami a kezemben maradt. Ezeken mind túl is tehettem volna magam, ha amúgy jó lett volna vezetni. Sokáig próbáltam magamba szuggerálni azt a vezetési élményt, amit a mítosz sugallt, de hát nem. Szóval a saab repül? biztos jól repül, de ennek a kocsinak a futóm?ve, útfekvése - hmmm lehangoló volt. (Óriási volt a kontraszt, miután átültem az Accordba). Kanyarban sose tudtam mire számítsak, bár bizhattam a biztonságosnak mondott kasztniban. Hátul nem nagyon lehetett elférni, és négy utasnak, meg a sok vasnak már kevés volt a 130 lóer?.

Összefoglalva nem b?nrossz ez a kocsi, de egyértelm?, hogy a saab ezzel indult meg a lejt?n lefelé, és mindjárt egy jó nagyott lépett. Image még volt, stílusos m?szerfal, black panel, váltózáróslusszkulcs, satöbbi, de ez nem egy prémiumatuó! Sem a min?sége, sem a megbízhatósága, sem a kényelme, és különösen nem a vezetési élménye. Engem saab-hív?b?l ez a kocsi térített ki örökre.

- sebváltó már három évesen nem bírta a rükvercet. sok apróság.

wallis

sziki car