Joe bácsi
2012.01.09.
Eldöntöttem, hogy ezen a platformon dokumentálom az én kis történetemet Joe bácsival (bizony, az előző tulaj kb. 2002-ben adta az autónak ezt a nevet). Szóval karácsony előtt sokszor volt téma a hírekben, hogy csődbe ment a Saab végleg (majd meglátjuk...) nekem pedig egyre égetőbbé vált, hogy lecseréljem a kis SSGTI-met, mert jövőre valószínűleg sokszor kell lemennem a Balatonra (nyaraló felújítás) és bizony a kis gti sok mindenre való, de erre nem. A két dolog eredőjeként aig egy nappal később kezet is fogtam Joe bácsira. Innentől nem volt megállás. A fórumokon visszaovasva 2000-ig visszamenőleg megtaláltam Joe bácsi történetét. A tulajok szerencsére 10 éven keresztül tisztességesen öntötték a pénzt a kocsiba, így serintem korához képest csodás állapotban van. 2004: teljes lakatolás és fényezés, 2005-ben lett turbósítva az eredetileg szívó motor, 2009-ben a teljes belső kárpitozás és az ülések is ki lettek cserélve gyönyörű mustár színű bőr belsőre(hogy csak a nagyobb tételeket említsem). Én első körben felsorolt hibákat kívánom orvosolni utána remélem csak kopó alkatrészek lesznek (hahahahaha). Szerelem volt első látásra, úgyhogy biztosan elfogult leszek végig:) Ha minden igaz régebben 7-8 évig diplomata autóként szolgált Joe bácsi.Közben azt is eldöntöttem, hoy megtartom a gti-t biztos ami biztos alapon. Az első pár km uán azt kell mondanom imádom és remélem sosem kell eladnom, mert ennyire még egyik autóm sem fogott meg. Egész más világ mint a kis hangos büdös gi, nem is egy nagy kanyarvadász autó, de azt hiszem már megérettem rá.
- az adás-vételkor fennálló hibák: - - rozsád A oszlop - - repedt szélvédő - - egyéb rozsdásodások - - utasoldali ülésfűtés nem működik - - elektromos tükrök nem működnek - - fényszóró mosók nem működnek - - első féktárcsák + betétek kukák - - kormánymű minimálisan szivárog
Lakatos munka: Árva Lajos XX. kerület, Határ út 67.Két napja raktam le nála a kocsit, az eredményt még nem láttam, de fórumos társak ajánlották, addig is megajánlom a bizalmat
Popovics László (Érd)hozzá kerül reményeim szerint a lakatos munkák után a kocsi, de ennyi referenciával és ajánlással mint ami neki van szerinem csak csodás lehet.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | Swift GTI | Következő autója? | – |