Az első
Korábban már láttam a villamosról többször is. Rajta volt az eladó cetli, de sosem vitt arra a dolgom, csak elhúztam mellette a villingerrel. Aztán a neten akadtam rá, kiderült hogy ugyanaz. Eladó volt 400-ért, vagy 450-ért már nem is tudom. Kimentem, megnéztem, megvettem. A vezet?ülésben ülni és terelni a tankot nagyon biztonságos érzés. A szervós kormány nagyon jó, érezni mi történik az aszfalton, nem kúszik mászik. A műszerfalon néhány visszajelző lámpa takarásban van, de nem vészes. A kilátás jó, pláne elhúzott ablaktetővel :)
A szívós motor nem egy rakéta, de megbízható és 400ezer km benne van, vagy akár több is, ha megfelelően ápolja az ember.
Rozsda hegyek (´86 évjárat) gyakorlatilag a tető kivételével mindenhol. Ez valószínűleg évjárati hiányosság esetleg korábbi elemcserék oka lehet.
Kényelmes, kézreáll minden, iszonyatosan nagy csomagtartója van, elképesztően nagy! Sötétben a helyzetjelző nagyon dögös. Szerettem, eladtam, vettem másikat. Aztán vettem másikat és... és Saab mániás lettem. Ma turbóssal járok.
- Vízpumpa, nem is tudom.. semmi különös.
Érd Povila
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1986 |