Autók » Saab » 9000 (1984-1998)

9000 CD 2.3

SAAB te: ´+"%=(#><#&"%+/"´!!!

Soha nem gondoltam volna, hogy egy kocsi érzelmileg ennyire nagy hatással legyen rám. Bár már több mint 5 év telt el azóta, hogy eladtam még mindíg olyan érzés kerít hatalmába amikor rá gondolok mint az éretségi vizsgámmal kapcsolatban. Szerencsére mindkettő a multé. Többször állt le se szó se beszéd bármikor, különösen szerette az elhagyatott vidéki utakat és a kieső részeket. Amikor először még botor módon az Autóklubbot hívtam ki a szerelő rámnézett lesajnáloan és közölte, hogy ő 30 év alatt sok lehetetlennek tűnő helyzetet oldott már meg de azok mind igazi autók voltak, ehhez inkább repülőgép szerelőt ajánlana. Az autómentőnek (ez nem vicc!!!) benne volt a számom a telefonjában. Egyetlen pozitívumot tudok a kocsival kapcsolatban megemlíteni a fűthető bőrülés lassan hűlt ki ezért hosszú téli estéken az autómentőkre várva csak másfél-két óra után kezdtem vacogni.

- Elromlott a fedélzeti computer, leégett a teljes elektromos vezetékrendszer, gömbcsuklók, a tárcsafékek teljes cseréje,
- a gyári riasztó többször is csődött mondott, autómata sebességváltó cseréje. Az árra szerencsére már nem emlékszem de többszörösen haladta meg a tűtőképességem (valamint a kocsi vételárátárát is).

Sziki-Car Kft.

Polar Mobil