Ő lett a védjegyem... és marad is!
Mindenki tudja, hogy mekkora a szerelem köztünk. A szakmában is ismert, hogy mi összetartozunk. Ez az autó valahogy a védjegyemmé vált, és az is marad. Későn lett jogsim, ő az egyetlen autó, akit vezettem és vezetek. Soha sehol nem hagyott ott, soha nem törték és nem törtem, még Rómában töltött három év alatt sem! (na, jó.. ott feltörték, pajszerrel, mindkét első ajtót... zokogtam a barbárságukon. A csomagtartót viszont nem tudták kinyitni, nem találták meg az utastérben levő nyitó gombot...:-) szerencsére!!!) Szerencsés autó egyébként. Szerintem vigyáz ránk.
Nem gond a hegyen felfelé előzni, igazából a 160-as tempót szereti, de annyira lelazul benne az ember, hogy nem is tud heveskedni az utakon. Nekem fontos a nagy csomagtartó, hát az is van neki!
Télen jól jön az ülésfűtés, és befér az összes gyerek meg kutya is, és biztonságban vannak.
Az elmúlt években a váltó kicserélésén kívül nem voltak durva költségek vele, megkapja, ami jár neki és gond nélkül autózunk. Lehet, hogy egy benzintemető városban, de úgy döntöttem, ő az én káros szenvedélyem. Mert sajnos szenvedély. OT lesz belőle, én el nem adom, másik gazdája nem lesz. Lehet, hogy csak fagyizni fogunk már járni, de ennek lelke van, elegáns, stílusos, erőteljes úr, akiben bízni lehet. Hiába, ez a szerelem...
- Automataváltó, még Wallis cserélte, szörnyű áron. Egyébként csak a korának megfelelően öregedtek el az alkatrészei.
Saab szervíz, Tahi út. Jó áron és gyorsan dolgoznak, és még jól is. Több kísérlet után vagy hat éve csak ők javítják.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |