Nincsen rá szó. :) Ez egy JÓ autó!
Nos tehát, az autó 7 évet állt egy garázsba. Új korában Németországba vásárolták majd ott rakták bele a közel 100 ezer kilómétert. Azután ide került Magyarországra a következő 7 évet már itt töltötte egy garázsban az autó. Két évvel ezelőtt találtam rá, akkor került hozzánk. Nos az állás nyílván nem tett a legjobbat pár alkatrésznek de érdekes módon kevés az amit kicseréltem rajta, nos itt jön vissza az a pár dolog amit cserélnem kellett rajta (vízpumpa, önindító, szilent) de ez nyilván érthető is. Azóta 177 ezer km van benne. Minden nap használatba van nem keveset 100-150 km-ert haladunk vele 1 nap, van hogy jóval többet is. Az autó ugye már lassan 14 éves. MINDEN TÚLZÁS NÉLKÜL NEM CSERÉLTEM ÉS NEM NYÚLTAM SEMMIHEZ AZÓTA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLAJAT CSERÉLTEM AZ AUTÓBAN. Szép motor hang, csendes futás, jó futómű azóta is. Ezek után már többet szerintem nem kell leírjak. Nagyon szeretjük, megbízható és biztonságos. Motorja nagyon erős, kevés ellenfele akad. Pályán hosszú úton is kényelmes és nem fárad el az ember a vezetésbe. Csomagtere hatalmas 600liter, egy autómata mosógép is simán elfér benne, s ha az üléseket lehajtjuk akkor már közel kombi méretű rakteret kapunk. Szóval mi nekünk nagyon bevált, hozzá kell tennem hogy Ez előtt volt még egy az 11 évig használtuk, azt is ugyanígy szerettük. Kár hogy ma már nincs a Saab és kár hogy ma már nem ilyen masszív és jó autókat gyárt. Köszönöm.
- Kicseréltem az önindítót, vízpumpát, és a turbo nyomás szabályzó szelepet, ja és két trapéz szilentet. Ekkor még 100 ezer van az autóba jegyezném meg. Az hogy mi az oka a cseréknek azt fönt leírtam.
Magam csinálom
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1998 |