Álomból-rémálom
´93 ban, ez nem volt egy akármilyen szerkezet . nem is volt akkor sem olcsó autó.
vezetni csodás, megy mint meszes, meg is lehet állni vele. kényelmes, szóval az első hónapokban imádtam. ez tartott 3 hónapig, majd jött a rémálom , és soha nem akart vége lenni:
szép lassan minden elromlott rajta. Horror pénzbe került.
A végén már hónapokig állt, mivel nem tudták megjavitani.
Egy vicc és nem autó. A végén imádkoztam , hogy odaérjék, mivel nem tudom megszámolni hányszor hagyott ott .....Soha többé SAAB. Sajnálattal nézem a saab-osokat. Azóta a 4ik Hondámat nyuzom, és összesen nincs velük annyi baj, mint Saab-al volt 1 hónap alatt . Olyan papirom is volt a SAAB képviselettől, hogy a váltóm azért rossz mert sportosan vezetek ...... Szerintem életemben nem mentem még 180-al sem, én sportosan??? hahahaha, főleg miután 2x leállt a jó kis Saab német autópályán jó nagy forgalomban, kb. 3 mp. alatt a belső sávban vagy 150 tempónál.... Ki a fene mert volna vele sportosan menni. Brrrrr, most is kiver a viz ha csak rá gondolok. Mindenki rajtam röhögött .
- klima, klima szűrő, inditó, AUTOMATA VÁLTÓ !!!
- turbó, vezérlés
wallys
Sziki
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | 190 mb | Következő autója? | Honda-honda-honda-honda/már nem merek mást venni |
Verdikt | (2.7/10) |