Autók » Saab » 9-5 (1997-2009)

9-5 2.3 se turbo

TELJESÍTMÉNY ÖCSÉM!!!

Amikor megvettem az volt az els? dolgom, hogy elvittem egy barátomhoz aki chipeléssel és egyéb tuning megoldásokkal foglalkozik. Miután visszakaptam t?le a kis autóm már több mint 240 lovas volt. Ezekután ráköltöttem még kb. 1 milliót, majd amikor már nem csak menni volt hajlandó hanem megállni is, használatba vettem. TELJESÍTMÉNY ÖCSÉM!!! Reggelire kajáltam meg az összes matricatuningos hülyegyereket, akár városban, akár pályán, ráadásúl úgy, hogy nem kellett sport fokozatba kapcsolni az automata váltót sem. Aztán egy szép napon az autó pályán ellenfélre akadtam egy A8-as személyében. Ekkor úgy döntöttem, hogy garázsérett lett az én kicsikém és neki adtam édesapáméknak. ?k azóta is használják (közértbe, meg...máshova nem is) és az autónak semmi baja nincs! Nem nyikorog, nem kopog, nem csattog! Amiért még néha elkérem egy körre, az a felejthetetlen érzés amikor egy nyári napon rövidnadrágban ülve bekapcsolom az ülésh?tést. Én szerettem, és még mindíg szeretem, csak már gyenge és fáradt hozzám képest, de hatalmas feeling, és csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy nagyon népszer? topmodellel eltöltött "vad" éjszakát is a SAAB-nak köszönhetek.

- Szivárgott az olaj, de egy olajcsere alkalmával potom 50 ezer forintért megszüntették a szivárgást azok a kedves szerel?k.
- Elromlott a központizár, de egy jóbarátom aki ezzel foglalkozik egy 3 ezer forintos alkatrész cseréje után rendbehozta.

Polár - na itt voltak olyan kedvesek (50 ezer egy ragasztás?)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Előző autója? Dodge Stealth RT Twin Turbo Következő autója? Audi A8 W12 (660 LE)
Verdikt (7.8/10)

Saab 9-5 1997 (2005)