Nem SAAB, Opelsson a presztízsautó
Olyan autót akartam, amelyikkel nem találkozom szembe állandóan, megbízható és biztonságos.
Az els? igaz, a második egyáltalán nem, a harmadikat hál istennek nem próbáltam. Még életemben nem volt ilyen drága és ilyen sz.r autóm. Nem nagyon lehet vontatni, így ha lerobbansz vele a gatyád is kifizetheted a trailereseknek. Egyetlen barátomnak sem ajánlom......
Csak egy-egy példa: A Mátrába hivatalos ügyben utaztam télen. Az autó simán odavitt, leállítottam, majd két órás tárgyalást követ?en soha többé nem lehetett beindítani. Tréler 100eFt, majd javítási számla 275 eFt.
Nyáron autópályán kellett kiállnom szégyenszemre füstölg? motorral. Tréler: 90 eFt, javítás 75 eFt, ami nem sikerült, mert a probléma nem sz?nt meg, a motor folyamatosan túlmelegedett. Kb. két hónapos rohangálást követ?en (mindenhol mindent ki akartak cserélni átlagosan 300 eFt-ért) egy barátom nem szakszervízében megsajnáltak és leszerelték a h?t?t, amit egy autómosóban magasnyomású vízsugárral ki- illetve átmostak. Az egész m?velet 1000 Ft-ba került!!!!!!!
Prsztizsautó? Átverés az egész....
- Nem vagyok autószerel?. De egy hónapnál tovább sohasem tudtam többet vezetni a nélkül, hogy el ne romlott volna.
- kb. egy milliót hagytam ott kb. két év alatt különféle szerel?knél
Sziki Car - udvarias, elfogadható
Rácz Mobil - csak akkor, ha tudod, hogy mi a konkrét probléma, mert nincs megfelel? eszközük a kompjúter leolvasására
Polar Mobil - pökhendi és drága hely, ahol mindent azonnal kicserélnek, ha be vagy jó el?re jelentve... azonnal segíteni nem áll módukban....
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Mondeo | Következő autója? | Ford Mondeo |