Autók » Saab » 9-5 (1997-2009)

9-5 9-5 ARC 2.0 T

Imádott svéd táltos

Imádom. Rendkívül kényelmes, nagyon jól megy. Ajánlom bele a chiptuningot, 150-ről 210-le-re emelték a teljesítményét, a fogyasztás meg csökkent 1 l-el. Nincs ellenfél ( max egy aero ). Szinte hihetetlen a fogyasztás, lightos nyaralós üzemben megpakolva 7,2-t evett, padlógázas tempónál 12-t, városban megelégszik 10l-el.bárhol meg lehet vele jelenni, nem nézik ki belőle az embert. A műszerfala mint egy repülőé, első látásra beleszerettem. Nekem nagyon bevált, a váltójavításon kívül semmi bajom nem volt vele, bár azt tudom hogy az előző tulaj a pesti márkaszervízben vagyonokat fizetett. Felvetettem, hogy adjuk el, a feleségem egy hétig nem beszélt velem....

- Cégtől vettem az autót, előttem mindent kicseréltek rajta ami egy 9-5-ön elromolhat. ( di, folytószelepház ) vásárlás után 100 km-el egy csapágy elszállt a váltóban, váltóház + csapágy 100000 ft. Azóta csak kötelező szervizre vittem, semmi hiba nem volt.

MISCHL AUTÓHÁZ KFT. PÉCS

IGAZI CSALÁDI VÁLLALKOZÁS.HOZZÁÉRTŐEK. JÓ ÁRON DOLGOZNAK. SORONKÍVÜL BEVÁLLALTÁK, MIKOR A VÁLTÓ MEGHIBÁSODOTT. NINCS KASZA. JÓ OTTLENNI, SZINTE BARÁTKÉNT KEZELNEK.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2002
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 212000