Ezüst nyíl
Szeretem, megy is, mégis nagy és stabil a kaszni, nem tudok annyival menni (kb. 235), hogy ne érezzem magam stabilan az autóban, ezzel összevetve kipróbáltam egy erősebb Vektrát, hintázott az egész. Egyszer megpördültem egy jégfolton az autópályán és a szalagkorlátnak piruetteztem, farral. Akkorát csattant, hogy azt hittem leszakadt a csomagtartó, de csak a műanyag ütköző tört el, persze horror volt a javítási költség. A szervíz nagyon gyenge, lassú és drága, ha nagyon belenyúlnak a kocsiba akkor retteghetsz, mit rontottak el. Egyszer elszivárgott a hűtővizem, valamilyen szelepet kellett lecserélni, de több mint egy hétig eltartott, és utánna még kétszer vissza kellett vitetnem mert valamit elbarmoltak, pl. a végén még a kormány nyugalmi pozícióját elforgatták 10-15 fokkal, úgy adták vissza. Előfordult, hogy két nappal a normál szervíz után gyuladt ki a motorhiba jelző, mert nem nullázták le, és csak ezért vissza kellett vinni. A futómű lehetne ellenállóbb, a négy év használat után ma már egy kicsit hangosabb a kelleténél, és rosszabbúl viseli a kátyúkat.
- Akumlátor - elfelejtette a szervíz ellenőrizni, leállt a motor
- vízpumpa szelep, elszivárgott a hűtővíz - kijelezte a számítógép,
- légkondi - elfelejtették kitisztogatni
Polár Mobil