Opel Vectra dupla áron
Ha valaki szeretne egy zörgő nyikorgó Opel Vectrát, dupla áron akkor ne habozzon, íme a SAAB 9.3 AERO!!
Az igazság az, hogy meszállott SAAB rajongó voltam, a nagy kedvenc a 9.5 AERO volt, csak hát 97 óta eltellt egy kis idő..
Döntöttem, nézzük az új dizájnt, az új technikát egy fekete 9.3 AERO személyében!
A dizájn kitűnő, tényleg jó, de az anyagok.. kopogós, zörgő csupa fekete vacak az egész, még az zenét is sikerült elrontani, pedig a 9.5-ben brutál jó volt. Itt? Sokol rádió, papír dobozból.. A hanghatást viszont pótolja a szellőztető ventillátor ütemes kerepelése.
Tényleg üljetek be egybe és nézzétek meg a kézifék ívét követő műanyag izét, ami az utas oldalon van. Na? Neketek is a kezetekben marad ez az 5 forintos gusztustalan, sorjás, fröccsöntött vacak? Szerintem az ilyet még Indiában a TATA gyárban is visszadobja a meo-s ember.
A sportülések tényleg jól néznek ki, csak egy baj van: 300 km után, leállt a teljes vérkeringésem nyaktól lefelé.
Na, hogy dícsérjem is: a fék kitűnő, a váltó is pontos (jobb mint az általam bálványozott 9.5-é mert az elég letye-lutya), a motor is szépen pörög, igaz 14 literrel. Na de itt be is fejezném a dicséretet.
A futómű elég jó lehet a Hungaroringen, de a városban dráma.. úgy éreztem magam mint a Stomp koncerten, tudod amikor mindegyik fazon éppen dobol, ver valamit ami a keze ügyében van. Szóval dráma, egyébként el is törtem a stabilizátor rudakat.. Jó jó kicsit nyomtam a gázt. De akkor is.
Szóval ne vegyetek 9.3-ast, akkor már inkább a vén 9.5 AERO.
De egy tény, ha ez így megy, akkor egy jó márka búcsúzik végleg a globalizáció hatására a GM rendezésében.
Jigget jártam örömömben, mint Bruce Willis valamelyik véres-atlétatrikós filmje végén, amikor elvitték.
Szegény svédek.. Marad az ABBA, az IKEA, meg a VOLVO by FORD
- AC pumpa ledobta a benzincsövet
- Eltört stabilizátor rudak
- Hangos szellőző ventillátor
- Tönkrement a nyomás érzékelő szelepsapka
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (5) | Vezetett km | 12000 |