Autók » Saab » 9-3 (2002)

9-3 2,2TD Vector

Az egyszerűen szép és jó autó.

Gyerekkori álom teljesült amikor megvettem.Úgy 11-12 éves koromtól vágytam rá,igaz Aero-ra,de majd talán legközelebb.Ami a kényelmet illeti jó,menettulajdonságai jók,több száz kilométert nem probléma megtenni vele.Ami viszont kicsit bosszant az a fogyasztás.Az átlag 7,0-7,2 között mozog,szerintem egy dízel fogyaszthatna kevesebbet.De merad egy jó darabig,mert a feleségem beleszeretett.Azt mondja hogy sem szebb,sem jobb autóban még nem ült,a kislány pedig azóta a világ végére is elautózna.
És szurkolok a SAAB-nak hogy megmaradjon, a tanulmány autóik nagyon szépek.Hajrá.

- Vételkor füstölt a turbó átengedte az olajat.Csere használtra, paszol a Vectráról,Zafiráról,150€.Pár csap az első felfüggsztésnél,kb.50€.A kesztyűtartó felől valami zizeg + mintha a jobb oldali "A" oszlop is csörögne.A jobb oldali központi zár nem mindig csukja vagy nyissa ki az ajtót.Jobb hátsó ablak mechanikája nem működik.Biztos az előző gazdája nem törődött vele.Szép lassan megoldjuk.

Opel márkakereskedésben dogozom tehát a szerviz adott.Lényegében egy feljavított Vectra,sok közös alkatrésszel.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás l