A tökéletes svéd...
Akinek volt már Saabja, az tudhatja mit jelent biztonságban érezni magát! Az autó (még a sentronic is!!!) nagyon peckes, fürge és jól vezethető! A dízel-turbós, verziók nyomatéka fergeteges, nem kell félni az előzéseknél, és az autópályán is "kényelmesen" lehet haladni. Nekem a Vector felszereltségben található kíváló oldaltartású ülések is nagy kedvenceim lettek! A GM-től átemelt dolgok, ésszerűen vannak használva, és hozzáadták a svéd mérnökök azt a pluszt ami az autót többé teszi mint egy Opel, vagy egy Fiát!
A DVD-s GPS navi példásan működött, fél Európán keresztül, szerény hazánkról azonban még nincs térkép a Saab háza táján..:( A BOSE rendszer amit beleraktak egy külön élmény, szólhat belőle Bach, vagy éppen düböröghet X-Zibit, az élmény garantált! (és ezt verdát nem száműzném a Pimp My Ride-ba ;) )
Egy szó mint száz: Príma! (szolid-elegáns-sportos)
- Soha semmi! Ismerős 1,9 TiD-je igényelt egy új turbót, de hiszen tudvalevő, hogy dízelmotort járatni kell leállás előtt....
Saab Huset -> Norvégia
-ott minden pöpec, precíz, és GYORS
Polar Mobil
Könyves Kálmán körút, drágán dolgoznak, hanyagok, be kell ülni ellenőrizni őket!
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | 93 2,2 TiD | Következő autója? | Saab 97 |