The Club
Hét éve roverezem. El?tte négyes roverrel 120e km, 50e-nél hengerfejtömítés, semmi egyéb. 1.8t 75-ös, nagyon rendben van. 210-et utazik, kicsit hangos, jól fogyaszt, pazar kényelem, nagyon megy. Na a hibák. El?ször is le kell szögezni, hogy a Rover-nek lelke van. Persze sokan azt mondják szar a min?ség nem lélek kérdése. Padlógázas majom kis proli ne üljön roverbe. Ha egyszer koppra tekerik a bajszát, azonnal megdöglik. Nem erre találták ki, megbosszulja magát ?lordsága:-) Szóval egyetlen komoly beteg dolog, a klíma. Olyan hangos, hogy már csak poénból is hallgassátok meg. Mint egy tank, persze belül síri csönd. 1.8t 155 ló, nagyon jól megy, öreguras autóval néha elkenem a vagányokat. (pálya a lételem, 220 óra szerint ami jött). Szóval ha vagizni, nagyautóm van és jó kis áreséssel hozzájutottam, tolom mert nagyfiú vagyok..az vegyen valami németet, azok tényleg bírják,. Ez kérem egy privát klub. Szivar, halk zene, 140-150 km/h tökéletes bels? fények..és a külvilág nem számít..szóval kérem olyan ember vegyen rover 75-öt, aki nem csak létezik hanem él is..és nem másokért, magáért.
- Motor h?fok szenzor
- AC pumpa