Autók » Rover » 75 (1999)

75 2.0 V6

Nyugodt, elegáns, ha kell, szigorú !

Semmi problémám nem volt vele, kivéve, hogy az akksi állítólag megszakadt és ki kellett cserélni. Szerintem ez nem az autó hibája. Ami rossz: 2000-es motor klímával nem elegend? er?forrás ehhez a súlyhoz. Ami jó: csendes, elegáns kív?l, belül. 12 milló fölötti kategóriákkal tud versenyezni a bels? tér ! Persze a Mercedes luxusterepjárója sehol nincs ehhez (a bels? térhez). Bár szidni semmiképp nem szeretném, de nézzünk utána az árkülönbségnek. Szerintem ilyen áron ekkora luxust sehol nem kapsz. Váltó tökéletes, igaz nem sportos, egy szavam nem lehet. Futóm? nagyon jó: jól veszi a gödröket is, de ha egy jó min?ség? úton megyek, nem ritka, hogy az utasok elbóbiskolnak (csend, rezzenéstelen kényelem) Következ? lépés : 4.0 diesel Jaguar

- semmi. a kötelez? szervízbehordozgatásokon kív?l nem igényelt szervízet. Semmiképp ne számoljuk ki a tankolás költségeit !

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000
Előző autója? Mondeo Következő autója? Jaguar