Autók » Rover » 75 (1999)

75 2,o v6

Nem kell félni!

Félve vettem meg az autót de nagyon tetszett,hát belevágtam.Nem bántam meg egy igazán kitűnő autót tudatok magaménak. Soha nem hagyott ott sehol a fogyasztása sem rossz.Nagyon kényelmes csendes autó.A hátsó lábtér kicsi, nagyobb emberek nem férnek el benne kényelmesen.Rendesen megy is! Az automata váltó fokozatmentesen vált. Sport fokozatban egyszerűen megbolondul 7500rpm-nél vált el és iszonyatosan húz.Mindent együttvéve nagyon élvezetes vezetni. Futóműve kényelmes elrejti az úthibákat csendes.A beltér gyönyörű de ilyen korban már azért leesik egy két dolog pl:ajtó fogantyú króm dísz,hátsó pót féklámpa hátsó belső világítás de ezeket könnyen akár otthon is javíthatjuk.A hiedelmekkel ellentétben van hozzá alkatrész bontott is, új is és megfizethető áron.A szervizekkel viszont vigyázni kell mert sokan nem értenek hozzá így akár tönkre is teheti az "okos" Opelszerelő. A karbantartásra nagyon igényes olajat 10.000km ként cserélni kell.Ha valaki szereti betartja a karbantartási szabályokat akkor sokáig hű társa marad.

- Szervó szivattyú,VIS motor,Hűtőventilátor

Juhász Péter Jobbágyi