Autók » Rover » 75 (1999)

75 2.0cdt

Nagy nulla

szóval az úgy volt, hogy ismerősöktől vettem, eléggé megkímélt állapotú autó volt, mert, hogy már nincs meg hála istennek, vissza került a régi tulajhoz, kinlódjon ő vele még egy ilyen sz*r kocsim sosem volt. Azzal kezdődött a dolog, hogy 3 hete volt nálam mikor az abs jeladó megatta magát, wallisnál potom 50 000.-forintért ki is cserélték, aztán kis idő múlva a bal alsó gömbfej és így tovább. Elegem lett az egészből, 13 000 kilómétert mentem vele, városban egy kínnszenvedés vele közlekedni, olyan lomha, autópályán már jobb a helyzet, a fogyasztásra nem lehet panasz de ennyi minden elromoljon egy kocsin, főleg egy ilyen kocsin, ez teljeséggel képtelenség számomra. Az utolsó momentum az volt amikor a felső kuplung munkahenger elkezdte engedni az olajat, mindíg máshol fogott a kuplung, felhívtam a szerelőmet, utána nézett az alkatrésznek, mikor kimondta az árát(95 000,-) rögtön tudtam, hogy ennyi, rover megy a háztól de rögtön. A rover nevet még hallani sem akarom, szerencse, hogy már nem gyártják, ennyi bosszúságot nekem még kocsi nem okozott mint ez, ja életemben talán csak egyszer fogyott el üzemanyag a kocsimból amikor még zöldfülü tacskó, kezdő autós voltam 20 évvel ezelött, de ennél 3x a műszer miatt.Soha többet rovert, mindenkit csak lebeszélni tudok.

- 1db ABS jeladó 50 000.- bal első,alsógömbfej 50 000.- féltengely porvédő 10 000.- kuplung felső munkahenger 95 000.- hütőventilátor relé 30 000.- állófűtés 65 000.- üzemanyagszint jelző

Wallis egyszer

szakibácsi