Autók » Rover » 75 (1999)

75 2.0 benzines manualis váltóval

Életrekelt reneszánsz

Régóta terveztem egy valódi autó vásárlását.A korábbi autommal sem volt baj, de már 10 éves volt.
Véletlenül akadtam a használtautó keresőn a 75-ös Roverekre.A külseje először még nem is fogott meg teljesen, de a belső tér kialakítása maga volt a csoda.Igényes műszerfel,tágas belső tér, szépen megmunkált és formatervezett látványvilága azonnal megragadott.Na és a felszereltség mellé társuló ár sem volt utolsó.A keresés során néhány napon belül Nyíregyházán meg is találtam amire vágytam. 2000-es évjárat, de 2002 végén lett forgalomba helyezve.Az autó flotta autóként futott, hihetetlenül megkímélt állapotban volt, tempomaton kívül full extrás.
1 hét alatt mindent elintéztem és már az enyém is volt.
Mind a mai napig csodálom mikor beleülök.Megbizható, kényelmes, a család is oda van érte.
Egyedüli meghibásodása a felső kuplung munkahenger volt, melyet haszált alkatrészből ki is cseréltek, de ennek is már 2 éve.Azóta is tökéletesem működik.A lámpánál nem én vagyok a nyerő, de az élmény mindenért kárpótol.
Márkahű tudnék lenni ehhez az autóhoz, de a kínaiakkal fenntartásaim vannak minőség terén.Az alkatrészre kicsit várni kell, de Csepelen van egy jó bontó ahonnan érdemes vásárolni.
Örülök , hogy a sok kétkedő, lebeszélő ember ellenére ezt választottam.

- Felső kuplung munkahenger

Solexis Kft Nyíregyháza-korrektek, de a munkadíj borsos

Fenntartási költség (6) Évjárat 2000
Előző autója? Megane Chic Következő autója? Jó lenne Rover ,ha nem Jaguár S-type
Verdikt (7.4/10)

Rover 75 1999