A szeszélyes angol úr
Az autó maga a megtestesült angol elegancia.
Az utastér szinte tökéletes (tv és masszázsülés nincs benne)
Az ülés kényelmes, a műszerfal elegáns, könnyen áttekinthető. Az utastérbe a külső zörejek, hangok szinte alig halhatók. Az úttartása remek, habár a motor lehetne egy kicsit erősebb. Az autó külső és belső megjelenése is egy kifinomult elegáns autót tükröz.
DE!!!
Az autó elektronikája borzalmas. Csak az vegyen ilyen autót akinek van egy profi autóvillamossági ismerőse, sok türelemmel. Az autó a legkülönbözőbb elektronikai hibákat tudja produkálni, amik utána nyom nélkül maradnak a fedélzeti számítógépbe.
A szerviztapasztalatom, eddig legalábbis, jó. A hibákat gyorsan és viszonylag olcsón kijavították. Habár, a közhiedelmekkel ellentétbe, van márkaszervize (BMW és Mini szervizek)azok egy picit drágák. Az alkatrészellátás szerintem megfelelő, és relatíve nem túl drága. Természetesen az ember ne egy Suzuki-boltba akarja az alkatrészeket beszerezni. :)
Összességébe az autó kiváló, és kényelmes, könnyen vezethető, de az elektronikája szeszélyes.
- A beázásokon kívül: - generátor - elektronika (eléggé változatos) - vízpumpa - motortartó bak - ABS jeladó - elrepedt a szélvédő (kavicsfelverődéstől...) - hátsó kipufogódob (szériabetegség) - első-hátsó fékek - jobb első lengőkar - Vízcső elrepedt
Maszekok
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2000 |