Autók » Rover » 75 (1999)

75 2.0 Cdt

A Milfem

Először is ez az autó ugyan az ami a "A kipusztult márka gyöngyszeme" ítéletben szerepel. Édesapámé volt aztán a bátyám amortizálta 2 éve meg hozzám került. Én már azóta beleszeretem mióta Édesapámmal megvettük 2004-ben. Habár akkor még nem hittem volna, hogy most 2016-ban még mindig teljes fényében tündökölhet.
Rossz tulajdonságok: Futóműve kicsit alul méretezett és drága, de lehet, hogy csak a magyar utak teszik... Nem lehet külön gömbfejet cserélni, mehet alá új lengőkar :( nagy a turbó lyuk 1800-as fordulat alatt halott a motor, kemény a kuplung (kicseréltük de akkor is)
Jó tulajdonságok: A belső tér egy szobrászat szerintem művészek készítették. Bármikor beülök megnyugtat a környezet. Baromi kényelmes bárhova elmegyek vele anélkül, hogy különösebben elfáradnék. Fogyasztása a méreteihez képest világbajnok. A külső forma szerintem teljesen időt álló. Soha nem állt meg, mindig elvitt a célig.
Összeségében imádom azt az élet érzést amit nyújt, meg van az a zárt csoport itt is ami a motorosok között, ha másik Rover jön intünk egymásnak, találkozgatunk itt-ott segítünk egymásnak. Már ezért megéri!

- Generátor, Öninditó, Alsó lengőkar+szilentek

Én

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Előző autója? 45 1.6i Következő autója? ha tudom megtartom az idők végezetéig és tovább :)
Verdikt (8.0/10)

Rover 75 1999