We Love England!
Az els? saját autóm. Az az igazság, hogy nem ilyet akartunk venni, de mikor megláttuk a párommal, akkor beleszerettünk. El?ször tartottunk t?le, mert mindenfel?l azt hallottuk, hogy drága hozzá az alkatrész. Mikor aztán utánanéztünk kiderült, hogy nem is olyan drága. Az erdeti alkatrészeknek elég borsos az árok, de az utángyártottak nagyon jó árban vannak. A Renaultokhoz, és a Fiatokhoz drágább. Aki teheti ne vigye márkaszervízbe, hacsak nem olyan dolog, amit nem lehet máshol megcsináltatni. A kisebb városokban vannak jó szerel?k, akik mindent meg tudnak javítani, csak meg kell ?ket keresni. Hála az égnek, én találtam egyet. De err?l már írtam.
Az autó 1996-os évjáratú, de annyira jó állapotban van, hogy eddig mindenki azt hitte, hogy 2-3 éves az autó. Erre nagyon büszke is vagyok. Ez azt is mutatja, hogy 8 évesen is megállja a helyét az új autók között.
Most valami rosszat kellene róla írnom, de egyenl?re még nem tudok. Talán a fogyasztása egy kicsit sok. De mást még nem tudok rosszat írni róla. Remélem nem is fogok tudni, mert akkor morci leszek.
- Bal oldali ajtónyitás érzékel?.
- Fényszórómagasság állítás.
Gyöngyösön lakom, és itt a városban van egy Peugeot szervíz. A hely nagyon igényes, korrektek az árak, az alkatrészárak is. Kedvesek az emberrel, és viszonylag gyorsan dolgoznak. Aki a környéken lakik, vagy a közelben megy tönkre a gépe, annak merem ajánlani.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Rover 45 |