Sportos 416si
Nagyon szeretem az autót, igen meglepett, féltem t?le egy kicsit, igazából Hondát szerettem volna a megbízhatóság miatt, err?l pedig semmit nem tudtam, de megláttam és... Amióta nálam van, többször voltam vele hosszú utakon, én nagyon hajtom az autót, nemegyszer kerül nap mint nap 6-7000-es fordulat közé, de bírja! Az úttartása lehetne picit jobb? vagyis lehetne kemyényebb a futóm?? de ezen sokat segít egy nagyobb kerék! amit furcsáltam, és nagyon tettszett, hogy 5-en utaztunk, és óra szerint ment 215-öt klímával! Le a kalappal, lehet hogy belejátszik, hogy magas fordulathoz van szoktatva! Összességében imádom, egy nagyon jó autó, most hogy hengerfejes lett, mégsem adom el, hanem megcsinálom, és kap egy két finomságot is! pl elviszem a hengerfejet, meger?síteni, felpolíroztatni, lendkerék könnyítés, és gondolkozom vezm? tengeyleken is! Szeretem, ha a pirosnál azt gondolják, ugyan már egy 1.6-os családi autó, és már most is tudok vele meglepetést okozni! Tehát Rover! Szabadság, szeretem!
- gömbfejek, hengerfej tömítés, hidrot?kék
Saját szerel?m van régóta, a Wallisban nem bízom, mióta azt mondták nekem 25 ezerrel ezel?tt, hogy hengerfejes, és számla nélkül megúszom 100 ezerb?l, és most lett csak hengerfejes!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 146Ti | Következő autója? | honda |