Twini-sárga Angyalom
Szerintem nagyon jó "kis-nagy" autó, amikor előszőr beleültem el se hittem hogy milyen nagy belülröl, hátul is nagyon jól el lehet férni.
Tetszik a műszerfalnak nevezett kijelző ami mutatja hogy mennyivel mész + ha van fedélzeti computered- óra, mennyi kilométer van az autóba, és a kilométer számláló- ami jó hogy megnézd mennyit fogyaszt-. nagyon szuper a panoráma tető (vagy ki minek nevezi) amit teljesen szinte az autó végéig ki lehet nyítni-kézzel- ami vezetés közben nem olyan egyszerű.
Tehát Cabrió is lehet belőle!!! A Következő autóm is Twingó lesz az tuti.
- Két és fél éve használom a Twinyeszt, nagyon jó kis autó!! Nyítható tető(nem az üvegtetős változat)-ami most így 11 évesen kezd beázni.
- Klima-nyáron langyos levegőt fúj :-((
- De a fűtése télen nagyon hamar bemelegszik kb. 3 perc alatt már jó meleget fúj. A páromnak új aútója van ez nála majdnem 10 percbe tellik. :-)
- Most tört le a baloldali belső kilincsen(elöregedett a műanyag), amit csak szervizben lehet beszerezni 9752Ft+ szerelésidíj.
- A fényezés kezd a műanyag lökhárítoról le kponi/leperegni
- Amugy motorikusan semmibaja, nekem még a 8 szelepes van de elég jól megy, bár kicsit hangos 130 felett.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1996 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 82000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Twingo csak újabb(2004)+kiprobálom az automatát belőle! |
Verdikt | (5.8/10) |