Autók » Renault » Twingo (1993-2006)

Twingo 1,2

Rakéta

Nem egyszerű módon használtam a kocsit küldtem mindenhol ahol csak lehetett. Kis pofozgatással az 55 lovas gépből is ki lehet hozni a kényelmes 160-as tempót. A szakszervízek terror áron dolgoznak, ami felháborító és gusztustalan. A váltócserénél kértem árajánlatot csak a váltóra munkadíj nélkül 230.000 és 610.000 ezer közötti ajánlatokat kaptam + munkadíj. Végül bontott 2 éves váltót vettem amit 35.000-ért a ház előtt tettek le. Szakszervízbe soha.

A gépimádnivaló, olyan mint egy gokart megemelve és beburkolva. Isztriáról hazafelé lejtőn megpakolva sikerült feltornászni 170 fölé de már nagyon visított szegényke.

Soha sehol nem hagyott még ott, mindig hazaértünk még tüdőlöüvéssel is (pl.: csapágyas generátor - hangja mintha csavarokat tennél a kávédarálóba).

Rettenetesen megbízható és a kedvesem is könnyedén elnavigál vele.

- váltó, kuplung, generátor, féltengely, kerékcsapágyak, vízpumpa, kipufogó

saját magán szerelő

Fenntartási költség (10) Évjárat 1995
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 120000
Előző autója? escort Következő autója? passat
Verdikt (7.3/10)

Renault Twingo 1993 (2005 - 2006)