Autók » Renault » Twingo (1993-2006)

Twingo 1.2 16v

Piros Vadóc

Anyám autója, munkába jár vele, ? nagyon kíméli, mikor én elviszem, akkor azért adok neki:) Persze csak ha nem ül mellettem.:) A lényeg, h nagyon megy, a városban van elemében igazán, imádok vele cikázni a sávok között, és versenyezni a bmw-k ellen:) általában ott hagyom a nagyobb autókat is, de csak az els? nagyobb kanyarig, mert a stabilitása nem túl jó, bár nem is száguldozásra építették. Egy szó, mint száz én nagyon szeretem, és eddig mindenkinek tetszett, amikor beült.

Ami viszont nem tetszik: az els? tartóoszlop durván kitakar balra, így a derékszög? kanyaroknál nagyon el?re kell hajolni, ami viszont nem megy mindíg, mert a biztonsági öv beáll még akkor is, ha óvatosan hajolok el?re. A kuplung holtjátéka elég nagy, ezért amikor átülök a másik autóból( michubishi galant) akkor könnyebben lefulladok vele.

Összességében azonban sztem egy nagyon eltalált autó, amit az is mutat, hogy már jó pár éve töretlen népszer?ségnek örvend, és nem csak a n?k között.

- Igazából még semmi, bár ez azért elvárható egy 2 éves autótól

renault szerviz székesfehérvár

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.5/10)

Renault Twingo 1993 (2005 - 2006)