Autók » Renault » Twingo (1993-2006)

Twingo 1.2 8V

Mókás egérkamion

Érdekes volt el?ször, de kifejezetten megkedveltem.
Városi forgalomba max. 2 személlyel érdemes vele vigéckedni, de igazán hosszú útra nem ajánlanám. Nem túl kényelmesek az ülései, még el?l sem, hátul meg pocsék.
Mindezekt?l eltekintve egy jópofa kis jószág és viszonylag megbízható is, csak nagyon kelend?.

- Gyakorlatilag, csak a kötelez? szervízein esett át.
- Érdemesebb a megfelelő kisszervizeket megkeresni. Egy ilyen korú és műszaki bonyolultságú autóval nem érdemes a horror áron dolgozó szakszervizekben próbálkozni. 7 év budapesti használat alatt semmiféle extrém hibát nem produkált.
- A márkaszervizekben ~100.000-re becsült futómű problémámat 20.000-ből megoldották a maszeknál.

R. Baumgartner Hungária
Renault Hatvan szintén zenész . . . .

Maszekok

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000
Előző autója? Swift Következő autója? Mazda 2
Verdikt (6.5/10)

Renault Twingo 1993 (2005 - 2006)