Mérges kis békaszemű-de én imádom
Már amikor az első széria kijött , nekem nagyon tetszett a formája...akkor megfogadtam , nekem lesz egyszer ilyen.Aztán , amikor először ültem ismerősöm Twingo-jában, csak figyeltem , honan ez a nagy tér?
Később, mikor autóvásárlásra került a sor CSAK TWINGO-t!!!
A második meglepetés akkor ért , mikor mikor már a bejáratás után a piros lámpánál erőlködtek a nagy böszme német autóikkal a gizda fickók, aztán meg csak a hátsó rendszámtáblámat olvasgathatták , mert a kicsike a 75 LE-s motorjával úgy gyorsul , mint a gepárd.
Mikor még nem mértek a rendőrök lépten-nyomon elég jól szoktam neki tolni .
Jó volt látni a Volvo-s fickó képét , mikor 180-nal megelőztem...
Na de komolyra fordítva a szót:
A Twingo egy nagyon kényelmes , gazdaságos, gyors kisautó,négy személy csomagok nélkül kényelmesen utazhat vele.
Nagyon teszik benne , hogy a hátsó üléseket teljesen össze lehet csukni és beállítani az első ülések mögé , így szinte eu raklap méretü cuccokat lehet vele szállítani.
Sajnos most meg kell válnom tőle , mert gyerekkel már nem igazán férünk el benne és mivel 3 ajtós ,a ki és a beszállás bébihordozóval macerás.
- A "jó" minőségű utaknak hála első szilenteket kellett cseréltetnem.
- A Renault 1,2 16 szelepes motor típushibája nálam is előjött kb 45e km-nél: a szelepfedél tömítése a rázkódástól megadta magát és párszáz km alatt bezabálta az olajat.
- A hibát a Lendvay Bosch szervízben kijavították - a Renault szervíz által adott javítási árajánlat kb 1/3-áért.
- azóta nincs vele ilyen gond.
- A kuplung kinyomócsapágy télen minuszokban cicereg ,míg nem melegszik fel, mert állítólag ledermed benne a zsír , de a szerelő azt mondta , hogy nem érdemes kicseréltetni mert hidegben az új is ilyen lesz.
renault Sopron
Lendvay Autoszervíz , Sopronkövesd