Kvázi kabrió
Az autot 48´000 km-rel, 5 evesen vettem, es tobb eves hasznalatra szantam, de fel ev utan meg kellett valnom tole lakasvasarlas miatt.
Jo:
<>borzalmas nagy elektromos uvegteto (a vezetoulesen allva, az autobol minden mosolygo gyalagosnak integetve is lehet vezetni.. :D)
<>sok extra (szervokormany, elektromos mindenfele, infras kozponti, kodlampa, legzsak)
<>hihetetlen nagy hely elol es hatul is (hatso ules tologathato)
<>aggya alakithato (az opciohoz kapcsolodo osszes lehetoseget nem probaltam ki, ezert errol sajnos nem tudok bovebb felvilagositast adni)
<>minden baratom dicserte, aki beleult
rossz:
<>a motor nekem kicsit gyenge volt, de aki arra hasznalja, amire terveztek (varosban valo rohangalas), annak nem kell erosebb
<>futomu --> lasd motor
<>kicsi pici virsli gumik
<>az egykaru ablaktorlo a vezeto oldalan, a szelvedo also reszen eppen annyi vizet hagy, amit a menetszel pont a latomezobe terelget
<>nappal, bekapcsolt lampanal tul halvany muszerfalvilagitas (digitalis ugyanis)
- Vizsgara:
- <>elso rugok, tornycsapagy, hatso abl. torlo, rendszamtabla vilagitas
- ~80´000 Ft (munkadijjal markaszervizben)
- <>A kipuffancs leszakadt, egy hettel azutan, hogy a markaszervizben felkeszitettek vizsgara.. Ez munkadijjal volt 25´000 Ft
- (az auto javara legyen irva, h majdnem egy evig allt a fent emlitett javitasok elott)
- <>Tetoablak motorjanak a fogaskereke kicsit meglazult, hazilag orvosolhato volt
- 0 Ft
Baumgartner Kobanya
Kedvesek voltak, idore dolgoztak, megcsinaltak rajta mindent, amit kiszamlaztak, de a kipufogodobot nem csereltek ki vizsgara valo felkeszites cimen, ami egy hettel kesobb le is szakadt. A vizsgan vegul atment (pedig kozl. felugyelethez kellett vinnem), de ez csak a vizsgaztato jo kedvenek koszonheto. Ezuton is koszonom a felesegenek, vagy barkinek, aki azon napon a derultseget okozta!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |