Kedves dodgem
Első új autó. A formájába, mint fiatal házasok egyből beleszerettünk. Családi kisautót képzeltünk el. Kipróbáltuk a többi márka ilyen kategóriás autóját, de ez tetszett meg a legjoban. Ha legközelebb veszek kisautót és lehet még ilyet kapni biztosan ezt választom. A teljesítménye (75LE) nagyon megfelelő egy 845Kg-os autónak, városban megy mint a golyó és autóőályán sem volt gond vele (max 140-ig). A nyomatéka is nagyon jó ötösből nem kellet semmilyen emelkedőn kiszednem, vígan tartotta a sebességet. Az autó csak négy személyes viszont nem ngyon van személyenkként ennél kényelmesebb autó a hátul ülőknek! Gombok, műszerfal, kárpit kellemes. Az üléseket első és hátsó egybe lehet hajtani, hogy benne lehessen aludni. Csak egyszer próbáltuk ki. Autóban nem lehet aludni! A fogyasztása verhetetlen. Vegyesen használtam nagyrészt országút, de mindennap pesten is, így volt 4,5 nyáron és 4,8 télen. Mindig mértem a 170.000 km alatt! Hibák: szívótorok dugulása szinte minden évben, ha nem pucoltam ki alapjáraton leállt. Mire megtalálták a hibát már vagy 80e forintot ráköltöttem a téves diagnózisokra. A hiba javítása 5000 Ft. Első kerékcsapágyak. Szerintem ez konstrukciós hiba. Ez is szinte évente (50e km), gujtástrafó egyszer, a gyári volt a legolcsób 25e Ft.
- első kerékcsapágyak kétszer, gyújtástrafó, eldugult szívótorok háromszor, gyertya
Renault Baumgartner Kőbánya. Gáz,
Maszek szervíz (4-kerék, Zászlós utca) profi