Gyorsulás? Benne van :)
Imádom egyszerűen le nem cserélném másra.Kicsi gyors fürge és a lámpánál mindenkit odalehet vele alázni.Még gyorsuláson is megállta már többször is a helyét.A fogyasztása is kitűnő még akkor is ha sportosan vezeti az ember.Ez az autó különben tökéletes minden életvidám embernek. Nyáron jó csajozós verdának is :) Főleg a lehajtható ülések miatt.
- Hát amit le kellet rajta cserélni azok a felnik voltak és a rajtalévő gumik.Egyszerűen szörnyűek voltak mindig csúsztak és a felnik 2 év után kocka alakott öltöttek (bár ehez a magyar utak is nagy részben hozzájárúltak)De ezt utána megoldottuk egy könnyüfém felni szettel és azóta tökéletes a kocsi tapadása.(könnyüfémfelniket mindenkinek ajánlom mert szebb is lesz tőle a twini)Igazából más nem ment tönkre benne csak a hátsó ülés sinjén található müanyag takaróléc adta meg magát az első év után de ez szerintem elnézhető hiba.
Renaulte Baumgartner
Egyszerűen tökéletes munkát végeznek mindig lemossák a kocsit ingyen és SMS-ben tájékoztatnak hogy mikor mehetek a kocsimért.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Golf | Következő autója? | – |