Csúnya és nagyon megy
Nos, a rossz tulajdonságokkal kezdem:
- a kormánym? elképeszt? - fél órával, és 50 km-rel korábban célszer? elkezdeni tekerni egy 90 fokos kanyar bevételéhez, ráadásul "targonca-szögben" áll /kabátban el sem érem a fels? részét, egy évvel a vásárlást követ?en -évi 30E km-t vezetek- még simán padkát fogtam/;
- ez-az kilazul, zörög /lásd feljebb a hibáknál/, kifejezetten bosszantó, hogy a jobb oldali, lényegesen kevesebbet használt ajtóban állandóan motoszkál valami /az ?szinteség kedvéért - lehet, hogy Anyuka és az ólajtó módszere képes két becsukással mindent szétszedni a kárpiton belül/;
- 110 km/h felett már a techno-muzsikát is megszégyeníti a hangzavar az utastérben;
- "légterel?" szárny nélkül ostoba a hátulja, ennyi.
Ami jó:
- Astra Classic 1.4, 1.6, 1.7D és barátaik autópályán viszontlátásra - 155 km/h-ig versenyeznek, aztán kelletlenül kihúzódnak a bels? sávból, én 170 km/h-ig megugrasztom a kisautót, aztán feltornázom a sebességet 186 km/h-ig /alapvet?en ezért nem váltam még meg t?le/;
- "nem kell tankolni";
- hátsó hely /ha véletlenül a párom vezet, hátraülök a lányom mellé bohóckodni, vagy az ülést hátradöntve aludni és nem szorulok be sehova - mellesleg 186 cm magas vagyok/;
- ár-érték /ködlámpa, hátsó fejtámla, légkondi, elektromos tükör, csúsztatós-borítós hátsóülés, könny?fém kerék, légterel?, plusz 15 lóer?, meg 3 év infláció - mindez fillérre annyiért, mint az el?z? Punto 1.2-esünk/;
- bár egészben nem tetszik, még én is találtam rajta mutatós részleteket /orrkép a ködlámpával, busz ablaktörl?, könny?fém kerék és légterel?/.
- Ablakmosófolyadék-tartály tömítése
- Megvilágító izzó a digitális kijelz?n
- Tompított fény visszajelz? izzója
- Ablakemel? rögzítés