Az újjászületés....
Nah szóval.
Írtam már ítéletet a kocsiról,de most úgyérzem eljött a teljes felujítás után az ideje.
Az autót 2000-ben egy jóbarátom vásárolta,így édesapám szervízelte végig.2008-ban aztán meg akart válni a kis gyöngyszemtől,így kaptam a lehetőségen és megvettem életem első autóját.Nagyobb gondok nem voltak vele az előző tulajdonosnál.Aztán 13 éves koromban belekostóltam a tuning világába,ott elhatároztam,hogy én is építek majd magamnak egy autót,lehetőleg saját kezűleg.
Mikor megvettem az autót boldog perceket okozott,de a fejemben már motoszkáltak a tervek,így 2009-ben egy teljes fényezésen esett át és megkapta az angel eyes lámpákat.Anyagi gondok miatt sokáig csak az elromlott alkatrészeket tudtam finanszírozni,Aztán 2011 januárjára kicsit összeszedtem magam,és megkezdtük a teljes renoválást.Ez alatt a 2 év alatt sajnos előjöttek rajta a rozsdafoltok,így részleges kasztnizás volt,és ki lett cserélve egy rakás alkatrész rajta és egyszerűen imádom.Az alkatrészek aránylag olcsók rá,bontott dolgokat könnyen meg lehet szerezni jó áron a www.twingoklub.hu oldalon,segítőkész csapat.Kissé inkább történet lett az irományomból,de a fentiekben pedig leírom majd,hogy mik romlottak el a kisautón.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani:
-édesapámnak a segítségért és a sok veszekedésért
-Parrag Szabinak a kitartásért,sok munkáért és a műhely használatért és,hogy eltűrte a hülyeségem
-páromnak és családomnak az olykor estébe belenyúló szereléseket
-és a barátoknak akik mellettem álltak és támogattak
Az alábbi oldalon pedig dokumentálva a teljes felujítás a galériáknál:
- 209.000-259ezerig: - - -2 első illetve 2 hátsó csapágy - -generátor - -első,hátsó fékcsövek elöregedés miatt - -első féktárcsa(ferodo),a gyári 220ezer kmig bírta - -2 első fékbetét(ferodo) - -2 hátsó kézifékbowden - -Gyújtókábel,elosztófedél,relé - -2 első trapézgömbfej - -2 első sárvédő rozsda miatt - -bölcső,szintén megmarta a rozsda - -homlokfal,egy jól parkoló egyénnek köszönhetően - -2 tükör,az egyiket levitték,így lecseréltem mindkét oldalt állíthatóra - -MKII-es twingo első illetve hátsó lökhárító(vonószem eltüntetése) - -fűtőradiátor - -futómű(ta-technix állítható magasságú sportfutóművet kapott) - -egyedi gyártású diesel végú sportdob - -kipufogócső - -index - -angel eyes első lámpa - -kristály hátsó lámpa
Jóbarátok és én
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1993 |