Soha rosszabbat!
Még most is szeretem! Van belőle 4 is!A legtöbbet futottról írok a hibalistában de ahogy megy a többibe is a kilométer úgy ismétlik ugyanazokat a hibákat mint az élső. Az új motorosnál azért jobb mert kevesebbet eszik,sok kilométernél 1liter is sokat számít viszont ezen még vezérmű szijjat kell cserélni 100000-ként ami ugy 50000ft-ből kijön. Az autopályán meg ez is megy vígan 130at. Negatívum a fix hátsó üléstámlák és a hátsó fűtés hiánya,ezt webastóval kellet orvosolni,az üléseket hamar ki lehet ülni. Sokkal jobb autók mint amit hallotam róluk vásárlás előtt,elég egyszerű megbízható szerkezetek. Szeretnék venni még kettőt de használtautókban már nem nagyon bízom mióta megnéztem egy párat és az állítolagos keveset futott autók rosszabb állapotban voltak mint az én autókáim. Azért ki lehet fogni jót is csak türelem kell hozzá, én ajánlom őket mind családnak mind vállalkozásoknak.
- kerékcsapágyak,lámpa és ablaktörlőkapcsolók,egr és turbónyomás szabályozó szelep,egy izzítógyertya,kormány összekötő gömbfejek,kézifék bowden
Otthon.
Út szélén.