Rendes munkatárs
Ez az első új autóm, a cégemre lízingeltem.ABS, manuális klíma és vonóhorog belefért a fapadosra adott kedvezménybe(1100 Euro), de bánom, hogy nem rendeltem könyöktámaszt a vezetőülésre.A sok műanyag burkolat rideg, de még nem zörög. Praktikus a gyárilag leválasztott rakodótér, ám a térelválasztóval egybeépített hátsó padot csak ortopédiai szempontból lehet ideálisnak nevezni,itt a kényelem=0-val. (Igaz, hogy a tök. egészséges kaja is csak ritkán finom.) Zenegépet én szereltettem bele, így az átlagos mp3-as Sony CD cucc 4 hangszoróval fele árába került a gyári berendezésnek. Teherbírásával elégedett vagyok, 1,5t. szőlőrakománnyal +haver +én =1,7t., a Moldvai Foksáni-tól 380km.-re levő Nyárádszeredáig szűk 6 orára és 48 liter gázolajra volt szüksége a "Fehérkének". Ehhez át kellett mászni Ojtuzon, Kászonon, Hargitán és Kalondán.
- Fékpofák 30 ezrenként cserélve, mert néha sportosan vezetek. A szélvédő felső gédere 150-nél elrepült. 40000 km.után jobboldali kormányösszekötő rúd csere garanciában.
Lion Victoria Márkaképviselet és Szerviz - Marosvásárhely
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Rapid/Express | Következő autója? | Trafic vagy valami nagyobb |
Verdikt | (6.5/10) |