Törődésre vágyó bejárónő.
Családi autót keresgéltünk feleségemmel, nem volt konkrét elképzelésünk. Megnéztünk pár típust, de amikor megláttuk autónkat a kereskedésben rögtön tudtuk, hogy ez kell.Az autó esztétikai és műszaki állapota kitűnő az ára igen kedvező volt és amikor a csomagtartóba is belenéztünk, megvettük.
Az autó ekkor volt nyolc éves. Két évig semmi, csak benzin és start. Télen nyáron 7-7,5 liter fogyasztás( többnyire városban )aztán betöltötte a BŰVÖS tíz évet, mintha időzítő lenne benne. Először a központi zár rosszalkodott hol az egyik ajtót hagyta zárva, vagy nyitva, hol a másikat.A Hűtő elkezdett szivárogni. A Féltengely gumiharangok szinte egyszerre szakadtak ki. A kipufogó hátsó dobja kiégett. A kilóméter óra jeladó is felmondta a szolgálatot, majd következett az indításgátló jelfogó gyűrűje. De sebaj egyszerű, könnyen szerelhető és a bontóban minden kapható hozzá és az utángyártott alkatrészek is elfogadható áron vannak. Megtartom, szeretem és legalább a hétvégén a gyerekekkel van mit szerelnünk :). A következő autóm is biztasson Thalia lesz ( csak fiatalabb)!!
- Kilóméter óra jeladó bontott: 5.000 Ft - Indításgátló jelfogó gyűrű bontott: 4.000.- Ft - Hátsó kipufogó dob bontott: 7.000.- FT - Féltengely gumiharang kerék-váltó oldal: 2.500.- Ft - Hűtő : 10.000.- Ft
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |