Thalia kultusz van, emberek!!!!
Nos: nagyon sokan szapulják a thaliát: mégis minden harmadik autó az! Ennyi becsapott ember azért nem létezik! Szerintem kultusza van mint a ladának annak idején csak nem merjük bevallani! Lehet, hogy nem a legkényelmesebb, és nem a legszebb autó de csak szeretjük! Minőség: 70200 km-nél semmi baja a motornak: elindul ez a sivatagban és a északi sarkon is!A fogyasztása pedig kiemelkedő: 1000 km egy tankkal! Megvolt: 110+klíma mondjuk csontszáraz lett a tank: megállt az autó! Menetteljesítmény: minden tartományban húz és gyakran nagy autókat lehet vele megszégyeníteni: nem kell 4-be visszakapcsolni: az 1.4 polonál igen! Van az is nálam! A fényezés igaz, hogy sérülékenyebb mint egy német autón: de évente polírozással megóvható az eredeti állapota! A váltó meg kisautósan szar:nem jobb az semelyik ilyen kategóriájú kocsiban!! Én akkor is esküszöm a francia diesel motorra: 515000!!!!!! km el adtam el egy 86-os peugeot 305-st és mai napig látom az úton: kicsit füstöl. kíváncsi lennék én egy Wpassat 1.9 PDTI re ennyi km-el: nézzétek meg őket 2 évesen 100 000-el füstölnek mint a mozdony! Audik dettó!
Visszatérve a thailára: árához képest egy jó kis kocsi: az enyém fullos a maga nemében: metálfény, alufelni, szervó, légkondi, elektromos ablak, multikormány, cd, állítható kormány ülés, ködlámpa és diesel: 2 600 000 - akciósan utolsó darab volt a szalonban!
További pozitívum: 35 métert csúsztam vele az árokban és annyi, hogy elszállt az egyik gumi de nemhogy nekem az autónak sem lett semmi baja azon kívűl, hogy koszos lett! Nekem bizonyított! És szeretem illetve büszkén vezetem! Amit sajnálok, hogy nem gyártottak belőle: 1.9 dci - t sportváltozatban! Az lenne az ütős! remélem lesz majd a clio után új thalia is a régi hibák nélkül! Egy hűséges rajongó!!!!_:))))))
- Csomagtartó központi zár, szélvédő műanyag csík!
Renault Fejes Hódmezővásárhely
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |